SPAVAJ PUNO, SPAVAJ DOBRO

PETMANIA by Violeta – SAVRŠENI KREVETI ZA VAŠE KUĆNE LJUBIMCE

Petmania kreveti za pse

PROVJERENO - Vaš pas će prespavati pola svoga života, a još četvrtinu će provesti drijemajući. Jeste li ga pravilno opremili za te napore?

 

Za razliku od ljudi, koji su budni cijeli dan, a spavaju u prosjeku 7-8 sati noću, psi nemaju redoviti režim spavanja. Psi tako "hvataju" nekoliko kratkih spavanaca tijekom dana. Vrijeme koje provedu drijemajući ovisi o njihovoj osobnosti i starosti. Različite pasmine imaju i različite zahtjeve. Velike pasmine, poput Mastiffa ili bernardinaca, uglavnom potroše puno vremena na spavanje - oko 18 sati na dan.

Psi svakako spavaju više nego ljudi, ali nipošto ne spavaju tako čvrsto. Kad i koliko spavaju, ovisi o razini aktivnosti u njihovim životima. Obični i pomalo razmaženi kućni ljubimac tako će spavati više od radnog psa, kao što je npr. pas tragač. Psi također imaju sposobnost da prilagode svoje obrasce spavanja, tako da mogu biti oprezni, kad god se nešto događa, a ostatak vremena spavati.

 

Koliko psi zapravo u prosjeku spavaju?

 Baš-baš spavaju oko 12 sati, dakle pola dana. Još najmanje šest sati dnevno provedu ležeći i drijemajući (budni su, ali neaktivni), i tek pet-šest sati dnevno psi su aktivni i u pokretu. Zanimljivo, većinu, ako ne i sve stvari koje vlasnici nabave psu (razni povodci, ogrlice, igračke, odjelca, čak i cipelice) prilagođeni su upravo tom kratkom, aktivnom životu pasa, dok se za većinu svog vremena pas sam snalazi kako zna i umije.

Pas prespava pola svog života

Olakšajte im život navikom zdravog spavanja koje im štiti zdravlje i regenerira ih, i koje će biti od ključne važnosti za zdravlje tijekom cijelog njihovog života. Nabavite savršene SLEEPY EASY krevete - PETMANIA by Violeta – koji udobnošću i funkcionalnošću odskaču od sličnih proizvoda na našem tržištu.

SLEEP EASY krevet sadrži uklonljivu gornju navlaku koja je udobna s jedne, a vodonepropusna s druge strane. Poleđina kreveta se lako čisti, a krevet omogućava potpunu udobnost za vašeg psa i sigurnost za vaš namještaj.

Za razliku od većine drugih jastuka za pse, SLEEP EASY kreveti za pse garantirano su trajni, otporni i izdržljivi, a kvalitetan materijal kojim su ispunjeni garantirano neće postati grudast i neravnomjerno raspoređen ma koliko puta kreveti bili oprani.

SLEEP EASY kreveti proizvode se u različitim oblicima i veličinama, dezenom su prilagođeni različitim interijerima, dok nepropusni donji sloj jamči da će vaši podovi ostati suhi .

 

KARAKTERISTIKE:

LAKO SE ČISTI: Gornja navlaka je uklonljiva i pogodna za često čišćenje. Baza je dizajnirana tako da možete čistiti mrlje vlažnom krpom i uklanjati dlake. I gornja navlaka i baza mogu se prati u perilici i sušiti u sušilici (na niskoj temperaturi).


UDOBAN: Mekana udobna navlaka i udoban jastuk od poliestera


UKLONLJIVA GORNJA NAVLAKA: Gornja navlaka se lako može ukloniti (povlačenjem čičak trake) i može se koristiti kao zaštitna podloga za vaš namještaj, jer je vodootporna sa donje strane.


DUGOTRAJNA NAVLAKA , ZATVARAČ I ČIČAK TRAKA: Gornja navlaka je izuzetno mekana i udobna, ali je isto tako i otporna na griženje i prošivena sa čvrstim šavovima. Izdržljiv zatvarač olakšava otvaranje osnovne navlake i uklanjanje unutrašnjeg sloja.


ELEGANTAN DIZAJN: Dostupan u različitim bojama, minimalistički, elegantan dizajn osigurava siguran, udoban prostor za vašeg psa, a da ne narušava interijer vašeg doma.

Mogućnost dostave za cijelu RH. Cjenik i dodatne informacije možete dobiti NA UPIT putem e-maila cefmarketing.hr@gmail.com ili na mob. 097 698 9717

Petmania kreveti za pse Petmania kreveti za pse Petmania kreveti za pse

Petmania kreveti za pse Petmania kreveti za pse Petmania kreveti za pse

Petmania kreveti za pse Sleep easy Sleep easy by Petmania

Možda vas zanima..

AKO IMATE ŠTO POKAZATI, POKAŽITE TO ONLINE

POSLJEDNJI JE TRENUTAK DA OTKRIJETE INTERNET MARKETING

Cef marketing Internet je reklamiranju vratio ono što je reklamiranje davno izgubilo - pravilnu i pristojnu recepciju reklamne poruke i dovoljno vremena za kvalitetnu percepciju iste, a sve to uz (napokon) neograničeno puno relevantnih prodajnih informacija dostupnih uz svega nekoliko klikova mišem. And last but not least , internet je reklamiranju vratio i pristojnu cijenu, a time omogućio i malim tvrkama da se ponovo predstave tržištu.

CEF Proljetna akcija

Proljetna akcija

Dragi posjetitelji CEF-a, Na ovom mjestu moći ćete svaki tjedan pronaći razne proizvode naših izlagača po izuzetno povoljnim cijenama, u pravilu od 10 – 50% jeftinije nego u redovnoj prodaji. Akcija traje do isteka zaliha određenog proizvoda, odnosno do kraja proljeća kada počinje naša i vaša VELIKA LJETNA AKCIJA.

REZERVNI DIJELOVI ZA SVE VRSTE MOTORNIH VOZILA

NIL-rezervni dijelovi za vozila

Prvo potražite u Nilu, i uštedjet ćete si i vrijeme i novac. Trgovački obrt Nil provjereno ima sve što trebate, a ukoliko se i dogodi da traženog proizvoda trenutno nema u dućanu, bit će u Vašim rukama u roku od 24 sata. Izuzetno povoljne cijene, široki prodajni asortiman svih brendova, te iznenađujuće brza isporuka – najjači su aduti ove obiteljske tvrtke.

Prodajni asortiman NIL sadrži: Kompletan asortiman rezervnih dijelova i guma za sve marke i tipove osobnih automobila. Kompletan asortiman rezervnih dijelova i guma za sve marke i tipove furgona, kombija i kamiona. Kompletan asortiman rezervnih dijelova za sve marke i tipove kombajna, traktora i drugih radnih strojeva Kompletan asortiman motornih ulja i maziva I zapamtite – u Nilu nema “nema“ i “ne možemo“...