ODLIČNA VIJEST ZA VLASNIKE KUĆNIH LJUBIMACA

Samoposlužna praonica za pse

SAMOPOSLUŽNA PRAONICA PASA I U BJELOVARU

 

-Brzo, jednostavno i prije svega učinkovito-

 

Napokon i Bjelovarčani mogu sami - u ugodnom, čistom i grijanom prostoru - oprati svoje kućne ljubimce i to na jednostavan i zdravstveno ispravan način.

 

Piše: T.P. Cef News


Na ljestvici zajedničkih aktivnosti vlasnika i kućnih ljubimaca, kupanje, preciznije rečeno – pranje kućnih ljubimaca, u pravilu zauzima nisko mjesto, negdje u zoni ispadanja. Krivac za neslavan plasman je prije svega nedostatak adekvatnog prostora, i posljedično - strah vlasnika od potencijalne štete koju mokri i iz kade odbjegli ljubimac može u tren oka napraviti, tako da je već i sama priprema pranja uveliko otežana nervozom vlasnika. Kako psi jako uspješno “čitaju“ raspoloženje svojih vlasnika, nervoza gotovo istovremeno postaje obostrana, a kupanje nemoguća misija. I to toliko nemoguća da vlasnici nerijetko ni ne dođu do faze u kojoj im mokar pas bježi iz kade, jer ga uslijed obostrane nervoze u kadu nisu ni uspjeli staviti.

Kraj obostranim mukama

Novootvorena samoposlužna praonica za pse u sastavu autopraonice SAMOPERI u Ulici Andije Hebranga 38 definitivno će stati na kraj mukama i vlasnika, i njihovih kućnih ljubimaca. U ugodnom, urednom i grijanom prostoru vlasnici pasa mogu svakodnevno od 08-20 h oprati svoje kućne ljubimce na jednostavan, učinkovit i što je najvažnije - zdravstveno ispravan način. U procesu pranja u samoposlužnoj praonica vlasnicima su na raspolaganju ispitani, profesionalni i biorazgradivi šamponi za kućne ljubimce i to isključivo oni renomiranih svjetskih proizvođača. Temperatura vode je idealna i konstantna, a iznosi 28 stupnjeva celzijusa na svim programima pranja i ispiranja.
Upoznajte se s detaljnim uputama za korištenje Samoposlužne praonice za pse na http://www.cef.hr/item/dog-wash-samoposluzna-praonica-pasa

 

Možda vas zanima..

SPAVAJ PUNO, SPAVAJ DOBRO

Petmania kreveti za pse

PETMANIA by Violeta – SAVRŠENI KREVETI...

PROVJERENO - Vaš pas će prespavati pola svoga života, a još četvrtinu će provesti drijemajući. Jeste li ga pravilno opremili za te napore?

Za razliku od ljudi, koji su budni cijeli dan, a spavaju u prosjeku 7-8 sati noću, psi nemaju redoviti režim spavanja. Psi tako "hvataju" nekoliko kratkih spavanaca tijekom dana. Vrijeme koje provedu drijemajući ovisi o njihovoj osobnosti i starosti. Različite pasmine...

SRETNA NOVA 2019. GODINA

Teorija i praksa samoupravnog kapitalizmaOpisati način na koji smo od najindustrijaliziranije zemlje nerazvijenog nedemokratskog istočnog bloka postali najneindustrijaliziranija zemlja razvijenog demokratskog zapada bio bi relativno lak zadatak, da se u tu elitnu ligu naciju zajedno s nama nisu kvalificirali i (gotovo) svi bivši istočnoevropski niželigaši, koji su nam u prethodnom natjecanju gledali u leđa. Ovako, u smislu čistog starta u novu 2019. godinu, Cef News vam donosi tek šturi pregled kronologije tih čudnovatih zbivanja, s jasno izraženom sumnjom da nas je boljeg plasmana koštao naš nerazumljivi politički jezik. Pokazao se, naime, potpuno neupotrebljivim za bilo kakve suvisle liderske aktivnosti.