POSLJEDNJI JE TRENUTAK DA OTKRIJETE INTERNET MARKETING

Cef marketing Poslovanje bez reklame je kao da namigujete djevojci u mraku – vi znate što radite, ali nitko drugi to ne vidi. Doduše, nevidljivost djelovanja idealna je za djelatnosti s one strane zakona (npr. pljačka banke), ili s one strane morala (npr. pljačka proračuna), ali na njih Stuart Henederson Britt ionako nije mislio, baš kao ni P.T. Barnum koji je rekao da se bez reklame događa ono najgore – NIŠTA. Oba citata odnose se na one brojne vrijedne ljude koji na (bar manje-više) zakonit način pokušavaju svoju robu prodati na tržištu, baš kao i ovaj treći, Jefa I. Richardsa, koji je lijepo primijetio kako je oglašavanje “potpuno nepotrebno, osim ako se nadate da ćete zaraditi novac“.

REZERVNI DIJELOVI ZA SVE VRSTE MOTORNIH VOZILA

NIL-rezervni dijelovi za vozila

Prvo potražite u Nilu, i uštedjet ćete si i vrijeme i novac. Trgovački obrt Nil provjereno ima sve što trebate, a ukoliko se i dogodi da traženog proizvoda trenutno nema u dućanu, bit će u Vašim rukama u roku od 24 sata. Izuzetno povoljne cijene, široki prodajni asortiman svih brendova, te iznenađujuće brza isporuka – najjači su aduti ove obiteljske tvrtke.

Prodajni asortiman NIL sadrži: Kompletan asortiman rezervnih dijelova i guma za sve marke i tipove osobnih automobila. Kompletan asortiman rezervnih dijelova i guma za sve marke i tipove furgona, kombija i kamiona. Kompletan asortiman rezervnih dijelova za sve marke i tipove kombajna, traktora i drugih radnih strojeva Kompletan asortiman motornih ulja i maziva I zapamtite – u Nilu nema “nema“ i “ne možemo“...

CEF Proljetna akcija

Proljetna akcija

Dragi posjetitelji CEF-a, Na ovom mjestu moći ćete svaki tjedan pronaći razne proizvode naših izlagača po izuzetno povoljnim cijenama, u pravilu od 10 – 50% jeftinije nego u redovnoj prodaji. Akcija traje do isteka zaliha određenog proizvoda, odnosno do kraja proljeća kada počinje naša i vaša VELIKA LJETNA AKCIJA.

SPAVAJ PUNO, SPAVAJ DOBRO

Petmania kreveti za pse

PETMANIA by Violeta – SAVRŠENI KREVETI...

PROVJERENO - Vaš pas će prespavati pola svoga života, a još četvrtinu će provesti drijemajući. Jeste li ga pravilno opremili za te napore?

Za razliku od ljudi, koji su budni cijeli dan, a spavaju u prosjeku 7-8 sati noću, psi nemaju redoviti režim spavanja. Psi tako "hvataju" nekoliko kratkih spavanaca tijekom dana. Vrijeme koje provedu drijemajući ovisi o njihovoj osobnosti i starosti. Različite pasmine...