ODLIČNA VIJEST ZA VLASNIKE KUĆNIH LJUBIMACA

Samoposlužna praonica za pse

SAMOPOSLUŽNA PRAONICA PASA I U BJELOVARU

 

-Brzo, jednostavno i prije svega učinkovito-

 

Napokon i Bjelovarčani mogu sami - u ugodnom, čistom i grijanom prostoru - oprati svoje kućne ljubimce i to na jednostavan i zdravstveno ispravan način.

 

Piše: T.P. Cef News


Na ljestvici zajedničkih aktivnosti vlasnika i kućnih ljubimaca, kupanje, preciznije rečeno – pranje kućnih ljubimaca, u pravilu zauzima nisko mjesto, negdje u zoni ispadanja. Krivac za neslavan plasman je prije svega nedostatak adekvatnog prostora, i posljedično - strah vlasnika od potencijalne štete koju mokri i iz kade odbjegli ljubimac može u tren oka napraviti, tako da je već i sama priprema pranja uveliko otežana nervozom vlasnika. Kako psi jako uspješno “čitaju“ raspoloženje svojih vlasnika, nervoza gotovo istovremeno postaje obostrana, a kupanje nemoguća misija. I to toliko nemoguća da vlasnici nerijetko ni ne dođu do faze u kojoj im mokar pas bježi iz kade, jer ga uslijed obostrane nervoze u kadu nisu ni uspjeli staviti.

Kraj obostranim mukama

Novootvorena samoposlužna praonica za pse u sastavu autopraonice SAMOPERI u Ulici Andije Hebranga 38 definitivno će stati na kraj mukama i vlasnika, i njihovih kućnih ljubimaca. U ugodnom, urednom i grijanom prostoru vlasnici pasa mogu svakodnevno od 08-20 h oprati svoje kućne ljubimce na jednostavan, učinkovit i što je najvažnije - zdravstveno ispravan način. U procesu pranja u samoposlužnoj praonica vlasnicima su na raspolaganju ispitani, profesionalni i biorazgradivi šamponi za kućne ljubimce i to isključivo oni renomiranih svjetskih proizvođača. Temperatura vode je idealna i konstantna, a iznosi 28 stupnjeva celzijusa na svim programima pranja i ispiranja.
Upoznajte se s detaljnim uputama za korištenje Samoposlužne praonice za pse na http://www.cef.hr/item/dog-wash-samoposluzna-praonica-pasa

 

Možda vas zanima..

REZERVNI DIJELOVI ZA SVE VRSTE MOTORNIH VOZILA

NIL-rezervni dijelovi za vozila

Prvo potražite u Nilu, i uštedjet ćete si i vrijeme i novac. Trgovački obrt Nil provjereno ima sve što trebate, a ukoliko se i dogodi da traženog proizvoda trenutno nema u dućanu, bit će u Vašim rukama u roku od 24 sata. Izuzetno povoljne cijene, široki prodajni asortiman svih brendova, te iznenađujuće brza isporuka – najjači su aduti ove obiteljske tvrtke.

Prodajni asortiman NIL sadrži: Kompletan asortiman rezervnih dijelova i guma za sve marke i tipove osobnih automobila. Kompletan asortiman rezervnih dijelova i guma za sve marke i tipove furgona, kombija i kamiona. Kompletan asortiman rezervnih dijelova za sve marke i tipove kombajna, traktora i drugih radnih strojeva Kompletan asortiman motornih ulja i maziva I zapamtite – u Nilu nema “nema“ i “ne možemo“...

SPAVAJ PUNO, SPAVAJ DOBRO

Petmania kreveti za pse

PETMANIA by Violeta – SAVRŠENI KREVETI...

PROVJERENO - Vaš pas će prespavati pola svoga života, a još četvrtinu će provesti drijemajući. Jeste li ga pravilno opremili za te napore?

Za razliku od ljudi, koji su budni cijeli dan, a spavaju u prosjeku 7-8 sati noću, psi nemaju redoviti režim spavanja. Psi tako "hvataju" nekoliko kratkih spavanaca tijekom dana. Vrijeme koje provedu drijemajući ovisi o njihovoj osobnosti i starosti. Različite pasmine...