REZERVNI DIJELOVI ZA SVE VRSTE MOTORNIH VOZILA

IMA NIKO ŠTO NEMA NI'KO!

NIL rezervni dijelovi za sva vozila

Prvo potražite u Nilu, i uštedjet ćete si i vrijeme i novac. Trgovački obrt Nil provjereno ima sve što trebate, a ukoliko se i dogodi da traženog proizvoda trenutno nema u dućanu, bit će u Vašim rukama u roku od 24 sata. Izuzetno povoljne cijene, široki prodajni asortiman svih brendova, te iznenađujuće brza isporuka – najjači su aduti ove obiteljske tvrtke.

Tekst: Cef

Pojedinačno nabrajati sve brendove i proizvode koje možete naći u prodavaonici rezervnih dijelova NIL u Bjelovaru, u Frankopanskoj 14, uzelo bi nam previše i vremena i prostora, stoga nećemo pogriješiti kada kažemo – NIL ima sve. No to je tek početak priče – rijetko kada nađete trgovinu koja ima baš sve ono zbog čega postajete vjerni kupac – niske cijene, izuzetno široki prodajni asortiman svih afirmiranih i relevantnih proizvođača rezervnih dijelova, te za naše prilike nevjerojatnu brzinu isporuke proizvoda koji se trenutno ne nalaze u dućanu. Stoga, svakako ono što trebate prvo potražite u Nilu i uštedite si i vrijeme i novac. Jer, ako ima i'ko - ima Niko!

Prodajni asortiman NIL sadrži:

  • Kompletan asortiman rezervnih dijelova i guma za sve marke i tipove osobnih automobila.

  • Kompletan asortiman rezervnih dijelova i guma za sve marke i tipove furgona, kombija i kamiona.

  • Kompletan asortiman rezervnih dijelova za sve marke i tipove kombajna, traktora i drugih radnih strojeva

  • Kompletan asortiman motornih ulja i maziva

I zapamtite – u Nilu nema “nema“ i “ne možemo“...

Ovoga puta iz prodajnog asortimana izdvajamo i preporučamo sljedeće proizvode po izuzetno povoljnim cijenama:

 

INA SUPER TURBO

INA super turbo ulje

Visokoučinkovito SHPD (Super High Performance Diesel) mineralno motorno ulje za podmazivanje Euro 1 / Euro 2 dizelovih motora gospodarskih vozila koji rade u teškim uvjetima i uz produžene intervale zamjene ulja, te koriste sve vrste dizel goriva.

Zadovoljava specifikacije:
ACEA E7-12 (2012), ACEA E7-08 issue 2 (2010), API CH-4/CG-4/CF-4/ CF/SL, Cummins CES 20077/20076, CAT ECF-1-a, MTU Type 2.

Pakiranje 10 litara

CIJENA: 195,00 kuna

 

 

 

 

INA Transhidrol JD 50

 

INA ulje transhidrol jd 50

Vrhunsko (UTTO) ulje mineralne osnove za podmazivanje hidraulike i transmisije te za hlađenje i podmazivanje mokrih kočnica svih tipova modernih traktora, prvenstveno  John Deere, Steyr, Univerzal i Fiat.

Zadovoljava specifikacije:
API GL-4, Caterpillar TO-2, John Deere J20C, Case MS1207, Ford M2C 86-C i M2C 134-D, Massey Ferguson M1143 / M1145 i Volvo WB 101. Uvršten je na liste ZF TE-ML 03E, 05F, 06K, 17E i 21F.

Pakiranje 10 litara

CIJENA: 245,00 kuna

 

 

 

INA Transhidrol 85

 

INA motorno ulje transhidrol 85 akcija

Vrhunsko (UTTO) ulje mineralne osnove za podmazivanje hidraulike i transmisije te za hlađenje i podmazivanje mokrih kočnica modernih traktora, za traktore MASSEY FERGUSON, engleske traktore FORD i IMT.

Zadovoljava specifikacije:

API GL-4, Caterpillar TO-2, Massey Ferguson M1135 i Ford M2C 86-B.

Pakiranje 10 litara

CIJENA: 220,00 kuna

 

 

 

INA Super 5

 

Motorno ulje INA Super 5

INA Super 5 je kvalitetno mineralno motorno ulje namijenjeno za podmazivanje svih vrsta dizelovih  motora gospodarskih vozila bez specijalnih suvremenih zahtjeva, u teškim uvjetima rada u prometu,  građevinarstvu, poljoprivredi i sl. Pogodno je za korištenje u mješovitim voznim i strojnim parkovima.
Osigurava pouzdanu zaštitu od trošenja, korozije i stvaranja taloga, te održava čistoću motora.
Interval zamjene ulja: prema preporuci proizvođača motora/vozila, najviše do 20 000 km odnosno 350  sati rada (SAE 15W-40) ili jednom godišnje.

Pakiranje 10 litara.

CIJENA:179,00 kuna

 

 

 

 

INA Super 3

 

Motorno ulje INA super 3 15w40

INA Super 3 je višenamjensko mineralno motorno ulje namijenjeno za podmazivanje dizelovih motora
gospodarskih vozila koji koriste sve vrste dizel goriva. Koristi se u cestovnom prometu, pomorstvu,
građevinarstvu, industriji i poljoprivredi. Može se koristiti i za podmazivanje manje opterećenih
reduktora, u hidrauličkim sustavima, kao i na svim mjestima gdje se u te svrhe preporučuje motorno ulje.
Osigurava zaštitu od trošenja, korozije i stvaranja taloga, te održava čistoću motora.
Interval zamjene ulja: prema preporuci proizvođača motora/vozila, najviše do 10 000 km odnosno 200
sati rada (SAE 15W-40) ili jednom godišnje.

Pakiranje 10 litara. 

CIJENA: 163,00 kn

 

 

 

 

Kompletan prodajni asortiman pogledajte na:

https://www.cef.hr/item/nil-obrt-za-trgovinu

 

 

 

 

Možda vas zanima..

REZERVNI DIJELOVI ZA SVE VRSTE MOTORNIH VOZILA

NIL-rezervni dijelovi za vozila

Prvo potražite u Nilu, i uštedjet ćete si i vrijeme i novac. Trgovački obrt Nil provjereno ima sve što trebate, a ukoliko se i dogodi da traženog proizvoda trenutno nema u dućanu, bit će u Vašim rukama u roku od 24 sata. Izuzetno povoljne cijene, široki prodajni asortiman svih brendova, te iznenađujuće brza isporuka – najjači su aduti ove obiteljske tvrtke.

Prodajni asortiman NIL sadrži: Kompletan asortiman rezervnih dijelova i guma za sve marke i tipove osobnih automobila. Kompletan asortiman rezervnih dijelova i guma za sve marke i tipove furgona, kombija i kamiona. Kompletan asortiman rezervnih dijelova za sve marke i tipove kombajna, traktora i drugih radnih strojeva Kompletan asortiman motornih ulja i maziva I zapamtite – u Nilu nema “nema“ i “ne možemo“...

SPAVAJ PUNO, SPAVAJ DOBRO

Petmania kreveti za pse

PETMANIA by Violeta – SAVRŠENI KREVETI...

PROVJERENO - Vaš pas će prespavati pola svoga života, a još četvrtinu će provesti drijemajući. Jeste li ga pravilno opremili za te napore?

Za razliku od ljudi, koji su budni cijeli dan, a spavaju u prosjeku 7-8 sati noću, psi nemaju redoviti režim spavanja. Psi tako "hvataju" nekoliko kratkih spavanaca tijekom dana. Vrijeme koje provedu drijemajući ovisi o njihovoj osobnosti i starosti. Različite pasmine...