POSLJEDNJI JE TRENUTAK DA OTKRIJETE INTERNET MARKETING

Cef marketing Poslovanje bez reklame je kao da namigujete djevojci u mraku – vi znate što radite, ali nitko drugi to ne vidi. Doduše, nevidljivost djelovanja idealna je za djelatnosti s one strane zakona (npr. pljačka banke), ili s one strane morala (npr. pljačka proračuna), ali na njih Stuart Henederson Britt ionako nije mislio, baš kao ni P.T. Barnum koji je rekao da se bez reklame događa ono najgore – NIŠTA. Oba citata odnose se na one brojne vrijedne ljude koji na (bar manje-više) zakonit način pokušavaju svoju robu prodati na tržištu, baš kao i ovaj treći, Jefa I. Richardsa, koji je lijepo primijetio kako je oglašavanje “potpuno nepotrebno, osim ako se nadate da ćete zaraditi novac“.

SPAVAJ PUNO, SPAVAJ DOBRO

Petmania kreveti za pse

PETMANIA by Violeta – SAVRŠENI KREVETI...

PROVJERENO - Vaš pas će prespavati pola svoga života, a još četvrtinu će provesti drijemajući. Jeste li ga pravilno opremili za te napore?

Za razliku od ljudi, koji su budni cijeli dan, a spavaju u prosjeku 7-8 sati noću, psi nemaju redoviti režim spavanja. Psi tako "hvataju" nekoliko kratkih spavanaca tijekom dana. Vrijeme koje provedu drijemajući ovisi o njihovoj osobnosti i starosti. Različite pasmine...